Jeg gruer meg flere uker i forveien når jeg skal til tannlege.

Dette var mitt første møte med Arash, etter noen minutter med samtale med han, skjønte jeg at han er dyktig.

Etter bedøvelsen ble gitt oppfatter jeg resten av behandlingen som et spa opphold!
Arash og teamet er brilliant! Tusen takk!

Emir Santic14.07.2021

Takk for god tannbehandling! Til tross for behov for en både lang og litt komplisert tannbehandling ble opplevelsen hos dere god. En behangelig atmosfære og god grundig informasjon både før, under og etter behandlingen, gav trygghet. Når ogs selve behandlingen også ble utført rolig, profesjonelt og fullstendig smertefritt, er det lett å anbefale dere videre.

Anne-Kari Valdal2021

Jeg har i dag 09.07.2021 vært til tannbehandling, rotfylling hos tannlege Arash. I utgangspunktet gruet jeg meg litt. Det var uten grunn. Jeg ble tatt i mot på en meget behagelig måte. Rotfyllingen gikk fint, kjente ingenting, ble tatt vare på hele tiden. Følte meg ivaretatt. Ikke gru dere.

Kari09.07.2021

Mitt navn er Mona Lersbryggen og jeg har vært på tannbehandling i dag den 08.07.21 hos Arash.

Min opplevelse om dagens besøk var til tross for min tannlegeskrekk veldig bra. Han tok hensyn, forklarte hele tiden hva han gjorde. Det var smertefritt.

Jeg trudde jeg skulle få angst unde rbehandlingen å lå å ventet på at det skulle gjøre vondt, men jeg kjente ingenting.

Veldig fornøyd pasient 🙂

Mona Lersbryggen08.07.2021

Var skikkelig nervøs foran min første rotfylling, men tannlegen og assistenten forsikret meg om at det ikke ville gjøre vondt... De fikk rett!

Mette2021

Jeg har siden barndommen vært redd for å gå til tannlegen. Jeg har i tillegg frykt for nåler. Her har jeg fått en fin opplevelse og smertefri behandling med god informasjon. Jeg har følt full kontroll, og personalet har vist både omsorg og proffesjonalitet. Rotfyllingen var problemfritt, og jeg har slappet av under hele prosessen! Kan anbefales!

Maria07.07.2021

Etter store smerter i min kindtand i en længere periode, tog jeg kontakt med Arash hos MedDentCare for at få udført en rodfyldning. Etter at blive sat ind i procedyren for rodfyldning, følte jeg mig tryg til at sætte mig i stolen og begynde operationen. Arash var vældig flink til at informere mig om hvad som skete undervejs, hvilket gjorde forløbet roligt og smertefrit. Efter at have brugt 5 min på at vende mig til stolen og udstyret, slapped jeg helt af, og holdt flere gange næsten på at falde i søvn. Alt i alt en behagelig tandlæge oplevelse!

Og det skal siges at dette var mit første tandlege besøg i 5 år.

Kan varmt anbefale Arash og MedDentCare til alle som trænger et tand fiks!

Tobias Himmelstrup2021